Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، مصطفی صعودی روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی بیمه محصولات کشاورزی خلخال افزود: در سال زراعی جاری عملکرد مناسبی بر اساس برنامه تکلیفی سال زراعی جاری محقق شده و عملکرد بیمه انواع محصولات کشاورزی به بیش از ۲۲۶ هکتار رسیده و ۸۶ درصد از برنامه‌های تکلیفی در این زمینه نیز محقق شده است.

وی اظهارکرد: استان اردبیل از لحاظ محصولات کشاورزی رتبه پنجم کشوری را دارد و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال‌های آتی به یکی از سه استان برتر کشوری در بیمه انواع محصولات کشاورزی و دامی تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در زمینه سطح بیمه باغات نیز گفت: از لحاظ بیمه محصولات سردرختی مقام ۱۲ کشوری را داریم و در سال جاری بیش از هشت هزار هکتار از سطح باغات استان اردبیل تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی و باغی قرار گرفته است.

مسئول بیمه محصولات کشاورزی  بانک کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: علاوه بر بیمه محصولات سردرختی و میوه درختان میوه باغ ‌ای استان ،در سطح ۲ هزار و ۱۰ هکتار نیز اقدام به بیمه تنه درختان شده که از این لحاظ رتبه هفتم کشوری را داریم.

صعودی تشریح کرد: بیش از ۱۳ میلیون قطعه مرغ نیز تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی و دامی هستند که از این لحاظ ۱۰۰ درصد برنامه‌های تکلیفی در این بخش محقق شده است.

او با توصیه به دامداران جهت زیر پوشش بردن دام‌های خود زیر خدمات بیمه محصولات کشاورزی و دامی و بهره‌مندی از مزایای آن در زمان وقوع حوادث و تلفات دام گفت: در زمینه بیمه دام‌های سبک و سنگین نیز تاکنون بیش از ۳۱۳ هزار راس بیمه شده که از این لحاظ رتبه پنج کشور را داریم.

او افزود: استان  اردبیل رتبه اول کشوری را در پرداخت خسارات ناشی از سرمازدگی به خود اختصاص داده به طوری که سال گذشته بیش از هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال خسارت از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی به کشاورزان بخش زراعت پرداخت شده است.

مسئول بیمه محصولات کشاورزی بانک کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اینکه کشاورزی در اقتصاد استان اردبیل از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهارکرد: بر بررسی‌های انجام شده، محصولات زراعی مناطق شمالی استان اردبیل نظیر گندم ، جو و حبوبات و مناطق جنوبی که دارای باغات میوه هستند در بیشترین معرض خطر سرمازدگی و خسارت قرار دارند.

وی گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان حوادث طبیعی بویژه در فصول سرد سال افزایش می‌یابد و ضروری است تا کشاورزان با اقدام بموقع برای بیمه کردن محصولات خود از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی اقدام کرده و در صورت خسارت وارده ناشی از قهر طبیعت از حمایت‌های آن بهره‌مند شوند.

صعودی آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح صندوق بیمه محصولات کشاورزی را آخر آذرماه ذکر کرد و افزود: طبق مصوبه بیمه دام و طیور اجباری و بیمه زراعت با پرداخت تنها ۳۰ درصد مبلغ قابل انجام می‌باشد و جهاد کشاورزی و صندوق بیمه ۷۰ درصد بیمه خسارات محصولات کشاورزی را تحت پوشش قرار خواهد داد.

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل خسارت بیمه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل خسارت بیمه خلخال استان اردبیل خسارت بیمه اخبار کنکور بیمه محصولات کشاورزی محصولات کشاورزی استان اردبیل صندوق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر عتباتی عصر دوشنبه در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال که با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با حضور مجری رفع تداخلات کشور و مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور برگزار می‌شد گفت: موضوع سندار شدن اراضی زراعی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی است.

وی افزود: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی درخصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیری‌ها تا صدور سند تک برگی برای کلیه اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیان اینکه ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان سند دار شده اند اضافه کرد: اقدامات درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

وی به حضور مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم اشاره و گفت: حضور مدیران کشوری در استان غنیمت است و باید از این ظرفیت برای پیشبرد امور نهایت بهره را برد.

حسین مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه گفت: بسیاری از اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی زراعی که یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی است باید با جدیت پیگیری شود.

وی افزود: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی زراعی نگاه کرد و اقدام کرد.

مجیدی تاکید کرد: آذربایجان غربی مقادیر قابل توجهی اراضی کشاورزی دارد که نیازمند توجه ویژه مسئولین است.

احمدی مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با تشکر ویژه از مدیریت دستگاه قضایی استان گفت: آذربایجان غربی در بررسی‌های به عمل آمده از لحاظ وضعیت ثبت اسناد زراعی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و زحمات و تلاش‌های متولیان امر است.

وی افزود: آذربایجان غربی جزء استان‌های هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور است که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکردها در این استان تداوم پیدا کند.

احمدی تاکید کرد: خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است.
وی افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری به عمل آید.
مجری رفع تداخلات کشور اضافه کرد: استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی زراعی هم لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود.

همچنین احمدی به افزایش تعداد کمیسیون‌های رفع تداخلات در برخی از شهرهای استان هم تاکید و گفت: این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری نتایج هدفگذاری شده تحصیل گردد.

در ادامه خسرو شهبازی مدیر کل جهاد کشاورزی، محبوبی مدیر کل بازرسی استان و سایر مدیران حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

کد خبر 6092608

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد
  • صدور ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند