Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- بررسی نحوه استفاده بازار شهرستان بابل از انواع خدمات بیمه ای با حضور مسئولین اتاق اصناف و مسئولین بیمه سرمد کشور          . 
به گزارش خبرنگاراریادفترمازندران درشهرستان بابل : در جلسه ای با حضور مسئولین اتاق اصناف شهرستان بابل و بیمه سرمد کشور راهکارهای اساسی برای استفاده بازاریان این شهرستان ازانواع  خدمات بیمه ای ، بیمه سرمد مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین جلسه که با حضور لعلی و نبی زاده رئیس و دبیر اتاق اصناف و روسای اتحادیه های صنفی لوازم خانگی - سموم - املاک  و مسئولین بیمه سرمد کشور و شهرستان بابل در اتاق اصناف برگزارشده بود . حاج حسین لعلی رئیس اتاق اصناف شهرستان بابل ضمن تشکر از حضور مسئولین بیمه سرمد کشورو شهرستان بابل در اتاق اصناف خطاب به آنها گفتند: مسئولین اتاق اصناف بمنظور بسط و توسعه بیشتر بازارشهرستان بابل ، برج اصناف که در سطح کشور کم نظیر و در سطح استان مازندران بی نظیر می باشد را اجرایی کردند در حال حاضر ساختمان اداری اتاق اصناف و چند اتحادیه صنفی در برج مستقر شده اند و تلاش داریم با بهره برداری کامل از این برج تمام 54 اتحادیه شهرستان بابل در برج مستقر شوند با استقرار تمام اتحادیه ها در برج ، ضمن سهل و آسان شدن خدمات رسانی به مردم و بازاریان شریف شهرستان بابل ، بارترافیک شهر هم کاهش خواهد یافت.           
رئیس اتاق اصناف شهرستان بابل در ادامه خطاب به مسئولین بیمه سرمد کشور چنین گفت: بمنظور استفاده بهینه اتحادیه های صنفی و بازاریان شریف شهرستان بابل  از خدمات بیمه ای از شما مسئولین بیمه سرمد کشور انتظار داریم ، با تعامل و همکاری هم شرایط را طوری برنامه ریزی نمائیم تا  این خدمات از طریق بیمه سرمد به بازاریان این شهر ارائه گردد.
در ادامه این جلسه نبی زاده دبیر اتاق اصناف شهرستان بابل ضمن تشکر از حضور مسئولین بیمه سرمد کشور در اتاق اصناف خطاب به آنها چنین گفت : برج اصناف شهرستان بابل در سطح کشور نمونه است با همین منظر می خواهیم تفکرات و خدمات ما به مردم و بازاریان شریف این شهرستان نمونه باشد. اتاق اصناف شهرستان بابل بیش از30 هزارواحد صنفی تحت پوشش دارد اگرشما مسئولین بیمه سرمد با ما همکاری نمائید، با یک کاسه نمودن بیمه اتحادیه ها و بازاریان شریف، ارائه خدمات بیمه ای به بازاریان شریف را سهل و آسان خواهیم نمود.          
وی گفت:هدف مسئولین اتاق اصناف شهرستان بابل ارائه خدمات بیمه ای  بیشتر به اتحادیه ها و بازاریان شریف این شهرستان می باشد به زعم ما با اتخاذ راهکاری اساسی و تدوین نقشه راه بهتر، می توانیم از طریق بیمه سرمد بهترین خدمات بیمه ای با کمترین هزینه را به بازاریان شریف ارائه نمائیم از شما بزرگواران انتظار داریم طرح و برنامه جامع بیمه سرمد برای ارائه خدمات بهتر به بازاریان شریف شهرستان بابل را به مسئولین اتاق ارائه تا زمینه برای همکاری بیشتر بین اتاق اصناف و بیمه سرمد مهیا گردد.           
در این جلسه مسئولین بیمه سرمد کشور با ارائه  راهکارهای مختلف برای استفاده اتحادیه ها و بازاریان شریف شهرستان بابل  از خدمات بیمه ای ،  آمادگی بیمه سرمد برای ارائه تمامی خدمات بیمه ای به بازاریان شهرستان بابل را اعلام داشتند.
در پایان این جلسه مقرر شد: ضوابط بیمه سرمد برای ارائه خدمات بیمه ای به اتحادیه ها و بازاریان شهرستان بابل به مسئولین اتاق اصناف ارائه تا پس از بررسی ، تصمیمات لازم اتخاذ و برای ادامه همکاری به مسئولین بیمه سرمد کشوراعلام گردد.

 

   

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بررسی نحوه استفاده بازار خدمات بیمه ای اتاق اصناف شهرستان بابل اتحادیه ها و بازاریان مسئولین اتاق اصناف بازاریان شریف شهرستان بابل خدمات بیمه ای حضور مسئولین اتاق اصناف ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۴۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران

بی تفاوتی به نقش چند وجهی آب بندان‌ها در اقتصاد و معیشت مردمان شمال کشور، این بار دامن منابع آبی بکر مازندران به ویژه شهرستان بابل را گرفته و برای تداوم رونق بخش کشاورزی به ویژه شالیکاری در منطقه ۱۱۰ قطعه از این آب بندان ها نیازمند لایروبی فوری هستند.

با وجود اخذ ردیف اعتباری اختصاصی برای ساماندهی و لایروبی آب بندان‌های شمال کشور اما این طرح حداقل در مازندران و در شهرستان بابل در حد طرح باقی مانده و در گام اجرایی قرار نگرفته است.

آب بندان؛ استخر یا تالاب دست ساز خاکی و بسیار بزرگ است که از گود کردن و خاکبرداری یک محدوده و ریختن و کوبیدن و ایجاد دیواره خاکی دور این محدوده به وجود می آید تا روان آب ها در آن برای بهره برداری کشاورزی ذخیره شود.

این سازه ذخیره ساز آب کشاورزی، مختص استان های شمالی کشور است که در مازندران به آن ' اندون '، در گیلان ' سل ' و در استان گلستان ' بندسار ' می گویند.

بر اساس آمار رسمی، مساحت کل آب بندان‌های استان های گلستان، مازندران و گیلان حدود ۳۳ هزار هکتار است که آب آبیاری حدود ۱۵۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری را تأمین می کند.

رواج سدسازی در کشور به همراه استفاده بی در و پیکر از سفره های زیرزمینی و دلخوشی به شیوه های نوین آبیاری در چند دهه گذشته سبب شد تا تعداد زیادی از آببندان های این استان ها رها شده و خشک شوند در حالی که تا اواخر دهه ۴۰ و ۵۰ این سازه ها تنها تامین کننده آب کشاورزی در شمال کشور بود.

آب رودخانه ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل های غیرکاشت از طریق کانال ها و پمپاژ به آب بندان‌ها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد.

در این پیوند فرماندار بابل با بیان این که ۱۱۰ قطعه آب بندان در این شهرستان نیاز فوری و اضطراری به لایروبی دارند، گفت: اگر با رویه فعلی لایروبی آب بندان های این شهرستان انجام شود ۲۵ سال این مهم زمان می برد.

علی پیر فلک افزود: از مجموع ۲۱۰ قطعه آب بندان شهرستان بابل ۱۱۰ قطعه آن کارایی زیادی برای آبیاری شالیزارها ندارد و به صورت فوری باید لایروبی آنها آغاز شود.

وی اظهار داشت: در یک سال اخیر هشت آب بندان در این شهرستان لایروبی شد که اگر با همین رویه فعلی لایروبی ها انجام شود ۲۵ سال زمان می برد تا همه آب بندانهای این شهرستان لایروبی شوند.

پیرفلک افزود: دیگر آب بندان های این شهرستان که در حال حاضر نیاز به لایروبی ندارد، برای چند سال دیگر به لیست آب بندان های نیازمند به لایروبی اضافه خواهد شد، که با محاسبه همه آنها لایروبی آب بندانهای شهرستان بابل ۲۵ سال طول خواهد کشید.

فرماندار بابل با بیان این مطلب که کمبود اعتبار یکی از علت های اصلی تاخیر در لایروبی آب بندانهای این شهرستان است، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم که برای شالیکاران ما بسیار حائز اهمیت است نیازمند اعتبار ملی هستیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان بابل با اشاره به این مطلب که با توجه به تداوم خشکسالی و کمبود آب برای زمین های شالیزاری نقش آب بندانها برای تامین این نیاز بسیار مهم است، ادامه داد: نیاکان ما با احداث آب بندانها، نیازهای اصلی تامین آب زمین های شالیزاری خود را تامین می کردند و این مهم باید در شرایط فعلی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

فرماندار بابل خاطرنشان کرد: برخی از آب بندان های این شهرستان به خاطر عدم لایروبی تا پایان اردیبهشت ماه بیبشتر آبدهی ندارند و این امر به چالشی برای شالیکاران تبدیل شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: به عنوان نمونه آب بندان۲۰ هکتاری خراسان محله بابل در سال گذشته تا اواخر اردیبهشت بیشتر آبدهی نداشت که در سال جاری با لایروبی که انجام شد مشکل شالیکاران برطرف شد.

استان مازندران بیش از ۸۰۰ آب‌بندان بزرگ و کوچک را در خود جای داده و در کنوانسیون رامسر ثبت جهانی شده است. و شهرستان بابل با ۲۱۰ قطعه آبندان دارای بیشترین آبندانها در بین شهرهای مازندران است.

در طول ۴۰۰ سال گذشته تا کنون این ظرفیت سبب شده است که کشاورزان و شالی کاران این استان بدون استفاده از فناوری های امروزی که با برق فعالیت دارند به کشت برنج بپردازند.

مردم استان همواره از این آب‌بندان‌ها برای امرار معاش زندگی خود استفاده می کردند و می کنند و با کشاورزی و صید ماهی در چارچوب قانون از این ظرفیت ممتاز برای کسب روزی حلال بهره می گیرند.

از طرف دیگر این آب‌بندان‌ها در شهرها که به عنوان یک سیستم خنک کننده و تعدیل درجه حرارت دما در تابستان محسوب می شدند در زمستان یا زمان سیلاب برای کنترل سیل در طول تاریخ برای مازندران اثربخش بودند.

مازندران دارای ۲ تالاب بین‌المللی میانکاله و فریدونکنار و چندین تالاب و آبگیر محلی چون ساهون، لپو و پلنگان، ولشت، استخرپشت، گل‌پل، خضر نبی، شورمست، دریوک، سراندون و بالندون، گز و کندوچال است.

مازندران همچنین افزون بر ۸۰۰ قطعه آب‌بندان به مساحت ۱۷ هزار هکتار دارد. همه ساله در فصل زمستان۱۰۰ گونه پرنده مهاجر زمستان گذران با جمعیتی حدود ۳۰۰ هزار بال به مازندران مهاجرت می‌کنند.

بر اساس آمارهای رسمی، تاکنون بیش از ۴۹۰ گونه جانوری از رده‌های مختلف مهره‌داران اعم از پرندگان، پستانداران، خزندگان، دوزیستان و ماهی‌ها در زیست‌بوم مازندران شناسایی شده‌اند.

پرندگان با ۳۱۷ گونه از ۵۸ خانواده، پستانداران با ۶۳ گونه و ۱۹ خانواده، دوزیستان با ۹ گونه از ۶ جنس و ۶ خانواده، خزندگان با ۲۶ گونه از ۲۱ جنس و ۱۱ خانواده و ماهی‌ها با ۷۵ گونه بخشی از تنوع زیستی حیات وحش مازندران را تشکیل می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آئین غبار روبی و گلباران مزار شهدای پیرانشهر بمناسبت روز معلم
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت